HÜZÜNLÜ VEDA

2023 yılı yaz döneminde iller arası isteğe bağlı ve mazeret tayin döneminde okulumuza değerli katkıları olan arkadaşlarımıza veda ediyoruz...

05.09.2023 93

2023 yılı yaz döneminde iller arası isteğe bağlı ve mazeret tayin döneminde okulumuza değerli katkıları olan Müdür yardımcımız Tolga BİLGİN, Özel eğitim öğretmenlerimiz Çiğdem YEŞİLYURT, Anıl ÖZBÜLÜÇ, Funda BOZKURT, Mehmet BASAN, Tansu DUMAN, Zeliha İPEK, Rumeysa OLGUN, Adem ASLAN, Büşra ASLAN, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Belkıs KARAMAN ERKAN, El Sanatları öğretmenlerimiz Tuğba AKBAŞ BAYRAM ve Gülgün GENÇ arkadaşlarımız aramızdan ayrılmışlardır. Arkadaşlarımıza okulumuza ve özel çocuklarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.