eTwinning Projelerimiz Devam Ediyor

Okulumuz El Sanatları öğretmeni Esin YILMAZ’ın kuruculuğunda  Okulumuz idarecileri Sevgi DÜNDAR, Eyüp AKDEMİR ve okulumuz öğretmenlerinden  Arzu KARAL  tarafından A Handful Of Worlds / Bir Avuç  Dünya isimli eTwinning  projesi yürütülmektedir.

Emeği geçen Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

15.02.2024 28

Okulumuz El Sanatları öğretmeni Esin YILMAZ’ın kuruculuğunda  Okulumuz idarecileri Sevgi DÜNDAR, Eyüp AKDEMİR ve okulumuz öğretmenlerinden  Arzu KARAL  tarafından A Handful Of Worlds / Bir Avuç  Dünya isimli eTwinning  projesi yürütülmektedir.

15-02-202415-02-2024